Cnis

Cnis

eyelash
Livsstil Nyheder Oplevelser

Sommerens største trend: lange vipper


Vi er ved at vende tilbage til 90’ernes modebillede, hvor den mere naturlige makeup og den friske hud var det helt store. Når makeuppen skal være naturlig og huden skal stråle, kræver det ikke så mange produkter, men dem du bruger, skal være i orden og første og fremmest kræver det en god og effektiv hudplejerutine, der sørger for at hud, hår og negle fremstår sunde og velplejede.

Her kommer tre gode råd til produkter du bør have i din toilettaske og som en del af den daglige rutine inden du tager makeup på.

1.    Vippeserum

Lange, fyldige vipper er noget de færreste af os er begavet med fra naturens side og mange år med mascara gør det ikke bedre. Det er hårdt for vipperne og ofte vil de knække hurtigere end de kan nå at vokse ud igen.

Derfor er vippeserum en nødvendighed i din hudplejerutine. De plejende dråber, du får i en vippeserum, hjælper med at pleje dine vipper og får dem til at vokse længere og mere fyldige ud, så du blot skal dække dem med et tyndt lag mascara for at opnå en effekt, der minder om kunstige vipper og giver dit et friskt og naturligt udseende.

Vippeserum kan fås i mange forskellige varianter, og hos NR Kosmetik kan du helt sikker finde en, der passer til dig.

2.    Ansigtsolie

Det er ikke længere nok med en god ansigtscreme, hvis du vil opnå en sund glød og en velplejet hud i ansigtet. Der skal mere pleje til. Derfor er det en rigtig god ide at investere i en ansigtsolie, som du kan bruge i dit fugtige ansigt inden du smører ansigtscreme på.

Olien trænger hurtigt ind og sørger for at pleje din hud på en anden måde end din creme. Når du lægger den på den fugtige hud, vil vandet hjælpe olien med at trænge ind og du opnår et bedre resultat.

Vær opmærksom på at vælge en olie af høj kvalitet, der er beregnet til brug på huden. På den måde undgår du at tilstoppe dine porer og gøre mere skade end gavn. Er du i tvivl, så spørg hos den webshop du ønsker at handle i – de er næsten altid villige til at guide dig i den rigtige retning, så du ender med et produkt, du bliver glad for at bruge.

serum

3.    Ansigtscreme med solbeskyttelse

Det er ikke kun om sommeren der er fordel i at vælge en ansigtscreme med UV-filter. Hele året rundt bliver in hus udsat for vind og vejr og derfor er det vigtigt, at du beskytter den, hvis du ønsker, at den skal fortsætte med at se sund og velplejet ud.

Den letteste måde at beskytte huden på er ved at vælge en ansigtscreme med solfilter. Vælg gerne en, der er federe om vinteren, hvor det kolde vejr har en tendens til at udtørre huden ekstra meget, mens en lettere version kan være en fordel om sommeren, hvor det er varm og huden let kommer til at skinne, hvis der er for meget fedt i dine ansigtsprodukter. Sørg dog for, at huden aldrig føles stram og tør.