Cnis

Cnis

hurtigt internet
Nyheder

Computere, gaming og fornøjelse

Computere, gaming og fornøjelse

Internettet er de senere år eksploderet. Uanset hvad man bruger en computer, telefon, tablet eller fjernsyn til, så har vi som forbrugere en høj standard til hurtige internetforbindelser. Der bliver downloadet applikationer som aldrig før. De største udbydere på markedet er App Store fra Apples produkter og Google Playbutik fra stort set alle andre mærker. Der streames film og musik som aldrig før, så når man bruger internettet skal det gå stærkt hvis man spørger forbrugerne.

Udbydere til internettet vokser

Stort set alle teleselskaber tilbyder internet til både hjemmet, telefoner og tablets. Her er det vigtigt at have med i sine overvejelser, hvor mange der er på husstanden og hvad internettet bruges til. Flere og flere teenagere spiller online spil både sammen og mod hinanden. Hvis dette er tilfældet i jeres husstand, er det ikke sikkert de mobile netværk kan følge med. Uanset hvilket forbrug I har og hvor mange der bruger det, bør I undersøge forskellige udbydere. Nogle af dem der levere det bedste internet i hjemmet er blandt andet fibernet og Yousee. Disse to er også nogle af de største leverandøre.

Internettet i landzonerne er stigende

Hele Danmark er i gang med eller har været i gang med en større internetrenovering. Fibernet har i samarbejde med Eniig tilbudt internet til alle de udsatte landzoner. Dette er en stor og positiv fremgang til alle dem der bor udenfor byzonen. Det betyder at alle dem der har virksomhed, teenagere eller flere der anvender internettet på husstanden, også kan være med på de hurtige hastigheder. En stor fordel hvis man har flere opgaver og mere gøren på computeren og internettet, især hvis det hele skal gå lidt hurtigt. Landzonerne har førhen været meget udsatte med både internet og mobilsignal. Flere steder har man været nødsaget til at stå udenfor, for at snakke i telefon. Det er de færreste steder man skal gøre det i dag.

hurtigt fibernet

Stream løs uden at nedsætte hastigheden for de andre

De fleste kan sikkert huske tiden hvor man kunne bruge billigt internet efter klokken 19.30 om aftenen. Dog kunne man på ingen måde hente spil og musik uden det nærmest slukkede for hastigheden for de resterende familiemedlemmer. Ved at anvende nogle gode internetudbydere i dag, er dette problem heldigvis nærmest ikke-eksisterende. Det betyder at hele familien kan streame både film og musik uden resten af familien lægger mærke til det. Endvidere er det nemt, enkelt og hurtigt at åbne og lukke hjemmesider.

Det er ikke kun fibernet og andet bredbånd, der er vigtigt

Det hele handler dog ikke kun om hurtigt internet. Det hjælper ikke at have en lynhurtig hastighed på internettet hvis computeren ikke kan følge med. Er computeren sløv, vil internettet automatisk også blive det. Hvis der skal spilles store og tunge spil, bør man have en gamer computer. Bruger man kun en computer til skoleopgaver, regnskaber og sociale medier, er det ikke nødvendigt med en stor maskine. Her kan det være en bærbar computer er nok. De nyere bærbare computere er forholdsvis hurtige.