Cnis

Cnis

udlejning af telte
Nyheder

Hold den mest uforglemmelige fest i et telt

Rigtig mange benytter sig af udlejning af telte. Det er nemt og bekvemt, og så er det en fiks måde at få foldet et kæmpestort festlokale med dansegulv op i baghaven. Telte er ideelle til alle slags fester, både de formelle og de uformelle. Virksomheder benytter dem ligeledes til at holde events, hvor der skal samles mange mennesker på samme sted. Vil du gerne have inspiration til, hvordan du kan skabe en uforglemmelig fest med et telt i haven, så læs med videre her.

Skab en uforglemmelig stemning i teltet

Der er stor forskel på at holde en fest ude og på at holde en fest inde. En indendørs fest kan nemt virke stiv, hvor gæsterne holder sig til sin stol og ikke rigtig mingeler med de øvrige gæster. Samtidig er festen ofte delt i to, hvor halvdelen foregår udenfor hos rygerne. Ved at vælge et telt frem for en gildesal, kan du skabe en helt anden og mere afslappet stemning.

Der foregår ligesom nogle andre, utalte spilleregler, når en fest afholdes i et telt. Gæsterne løsner mere op, og stemningen er en helt anden. Når du gør brug af udlejning af telte, kan du sagtens pynte teltet på, så det ligner en million. Smukke borddekorationer, flotte duge og blomster kan gøre underværker. For at skabe den helt perfekte stemning, kan du med fordel hænge flotte LED lyskæder op hele vejen rundt om teltet – naturligvis både indenfor og udenfor.

Sæt levende lys på bordene og tag eksempelvis elementer fra naturen ind som en del af udsmykningen. Når du benytter dig af udlejning af telte, kan du nemlig modtage et telt, der er brandsikkert, så du behøver ikke at bekymre dig om faren for ildebrand, hvis du bruger levende lys.

udlejning af telte

Der er mange fordele ved at vælge udlejning af telte frem for at købe et telt:

  • Rådgivning og hjælpe til at vælge den rette størrelse
  • Opsætning
  • Nedtagning
  • Gulvlægning
  • Ekstraydelser

Det kan være svært at forestille sig opsætningen med borde rent visuelt. Når du gør brug af udlejning af telte, kan du inden lejen få gratis rådgivning, så du er sikker på, at dit telt passer til antal gæster og den tilgængelige plads, teltet kan sættes op på.

Der kommer både nogle og sætter teltet op og tager det ned igen. Derved sikrer du sig, at det bliver snurret forsvarligt fast, så det ikke flyver afsted ved den første vind. Af rent sikkerhedsmæssige årsager er det også fornuftigt at lade erfarne folk sætte teltet op. Der bliver også lagt gulv for dig, hvilket er en stor udgift at købe, hvis man selv køber gulv. Samtidig kan det være ret svært at lægge gulvet korrekt, så gæsterne ikke snubler under dansen.

Nogle firmaer med udlejning af telte udbyder ekstra ydelser. Det kan være i form af levering af:

  • Levering af service
  • Levering af duge
  • Levering af borde og stole
  • Rengøring af service
  • Og meget andet

Ved at leje et telt, kan du altså gøre brug af en samlet pakkeløsning, der har det hele, og hvor du ikke selv skal have noget besvær.