Cnis

Cnis

faldstamme udskiftning
Nyheder

Har du styr på VVS arbejdet i hjemmet?

Det er vigtigt at have styr på VVS’en hjemme hos dig. Da det er bedst at kunne vedligeholde og reparere løbende, i stedet for at det braser sammen og skal skiftes helt. En af de ting dette gælder, er at udskifte faldstammen.

Hvad er en faldstamme?

Det hører til i boliger med mere end ét plan. Her leder faldstammen vand fra bad, toilet og køkken væk, og ned i kloakken. Faldstammen er et robust rør som kan holde mange år. Men det er stadig godt at vedligeholde og sikre at det fungerer som det skal. Problemet er nemlig når disse faldstammer bliver ældre, hvis du ikke får nogle til at udskifte faldstammen løbende. Renoveringen er nemlig også meget billigere end hvis den skal udskiftes helt. På den måde kan den holde op til 60 år. Måden at stammen bliver vedligeholdt på er ved rengøring med højtryksrenser, og der lukkes forskellige utætheder, hvis der er nogle, med spraycoat, eller der kan blive lavet en indvendt foring. Herinde er der ofte mange rester af rust og fedt, som helst skal fjernes. Med disse kan der komme en 10-15 år garanti, så du kan få det lavet med ro i maven.

Du kan nemt finde hjælp hos https://egerbyg.dk/udskiftning-og-renovering-af-faldstammer/, og herfra kan du få den faldstamme udskiftning som du helt sikkert vil få brug for.

Få hjælp til faldstamme udskiftning

Hvis disse utætheder som kan forekomme over tid, kan der sprede sig generende lugt. Herefter kan det blive endnu værre, og små utætheder kan i værste fald gøre at vand kan sive ud, og skimmelsvamp kan begynde at gro. Skimmelsvampen her, kan så blive rigtig svær at komme af med. Det er altså vigtigt at røret bliver godt vedligeholdt så disse gener kan forebygges. De forebygges ved at en strømpe af polyester bliver lagt ind i røret, hvorefter at det vil hærde, og beskytte røret. Sådan en renovering er helt uden noget byggerod eller nedrivning.

Du kan altså bare fortsætte som du plejer, mens at renoveringen sker. Faldstamme udskiftning er noget som VVS’ere kan sørge for at ordne for dig, som en af mange ting. De kan renovere både stort som småt. Du kan også finde et større håndværkerfirma, der både tilbyder tømrerarbejde, murerarbejde, malerarbejde såvel som elektriker eller VVS-arbejde.

faldstamme udskiftning

Find det rette firma

Du bør også lede efter et firma, du stoler på og som har gode anmeldelser. Så kan du bruge håndværkerne med ro i maven, da de har masser af gode anmeldelser fra alle deres mange kunder. Ofte kan man glemme disse ting som man ikke umiddelbart lægger mærke til i hverdagen, også selvom det er noget som man bruger hele tiden, og er nødvendigt for at have den livsstil som vi forventer i dag. Men dette er desværre noget som også kan gå i stykker i løbet af tiden, ligesom alt andet. Ligesom ens håndvask, eller kalken der skal fjernes omkring den, så skal faldstammen også holdes vedlige.