Cnis

Cnis

mascara
Nyheder

Den rette mascara kan give dit ansigt nyt liv

Makeup er efterhånden noget, som rigtig mange mennesker har et forhold til – både piger og drenge. Makeup er først og fremmest kunstnerisk og en måde at udtrykke sig selv på, men for mange er det også en måde at hvile mere i sig selv på, fordi makeup netop kan fremhæve nogle af de gode sider, man har i ansigtet.

Særligt noget som mascara er blevet meget populært – ja de fleste piger har nok prøvet at have mascara på et tidspunkt. Det kan åbne øjnene mere op, så man ser frisk og veloplagt ud, men derudover kan man også lege lidt med forskellige farver og på den måde gøre det til et kunstnerisk udtryk.

Fyldige og lange vipper

Grunden til at mascara, som titlen antyder, kan give dit ansigt nyt liv, er netop fordi den sorte farve, som du påfører, kan markere dine øjne. Alt afhængig af hvilken type, du benytter dig af, vil du få nogle forskellige resultater.

Der er nogle former for mascara, som gør din vipper fyldigere, og så er der også typer, som gør dine vipper længere. Hvis du ikke er så vant til at gå med makeup, kan du eventuelt starte ud med en, der er brun, fordi det ser mere naturligt ud. Man kan nemlig sagtens gå med det uden at det rent faktisk ligner, at man har rigtig meget makeup på. Så prøv dig frem og se, hvad der virker for dig.

Perfekt til fest og hverdag

For dem, som ikke er vant til at bruge mascara og makeup, kan det måske virke som lidt for meget at bruge den slags til hverdag – som om man er lidt overdressed eller har gjort for meget ud af sig selv. Men sådan behøver det bestemt ikke at være, for det er helt oplagt til både fest og hverdag.

Der er bestemt ikke nogen skam i, at man har lyst til at se godt ud til hverdag og altid virke frisk og veloplagt. For at lave lidt mere variation mellem hverdag og fest i forhold til sin makeup, kan man eventuelt prøve en farvet mascara, når man skal til en fest for at gøre det lidt vildere og mindre hverdagsagtigt. Men hvis man er vovet nok, kan man også bruge farvet mascara i hverdagen.

mascara

Køb den på nettet

De fleste makeup brands laver mascara, og endda flere forskellige af slagsen, og derfor kan det også være lidt svært at navigere rundt i og vælge den helt rette. Derfor kommer internettet også til at blive din bedste ven.

Her kan du først og fremmest kigge lidt på udvalget, så du har en fornemmelse af pris og den slags. Derudover kan du også finde en masse forskellige guides og anmeldelser, så du eventuelt kan se mere om, hvad andre personer kan lide, og hvilken effekt en bestemt mascara har. Så kan du forhåbentlig finde en, der matcher dig.