Cnis

Cnis

Fitness Østerbro
Nyheder

Energii tilbyder fitness på Østerbro

Reformer træning, bungee fly eller heat it up, du bestemmer selv. Uanset hvad du er på udkig efter, så er der muligheder for effektiv fitness hos http://www.energii.dk/. Et nøje udvalg af fitnessgrene der hurtigt får dig i topform med energisk og effektiv træning på Østerbro. Med eller uden en personlig træner, alene eller med hele firmaet, så kan du finde mulighederne hos Energii på Østerbro. Styrk din krop med fitness og cardio træning og kom i topform på ingen tid, nemt og enkelt i selskab med kyndige trænere og med-fitness-deltagere der giver ekstra energi på holdet.  

Har du brug for personlig træning?  

Det kan være svært at komme i gang og svært at holde sig motiveret i træningen. Med en personlig træner får du skræddersyet din træning og fitness til dine ønsker med udgangspunkt i dig samt din kondition og styrke. En personlig træner udarbejder et forløb specifikt tilpasset til dig, så du kan komme godt fra start og hurtigst muligt nå dine mål i træningen. Har du skader er det en god ide at alliere sig med en personlig træner der har kendskab til din fysik og som kan tilpasse træningsforløbet til din status. Med en personlig træner er der et eksternt øje, kun på dig, som kan guide dig til rettelser der hjælper dig med at opnå dine resultater hurtigere.  

Firma-fitness giver fællesskab på arbejdspladsen  

Du kan træne sammen med hele din arbejdsplads til fitness. Du kan sammensætte dit helt eget hold med dine kolleger og træne i et lukket forum kun for jer. Her er det muligt at tilpasse træningstidspunktet så det passer ind i jeres program, ud fra jeres arbejdstider. Med firma-fitness opnår i et større sammenhold og et fælles udgangspunkt der giver jer et fokus sammen der ligger udenfor de normale arbejdsrutiner. Når alle i teamet har været fælles om en fitness-time, opnår du energi på arbejdspladsen. En fordel for både medarbejderne og arbejdsgiveren. Det er ikke længere kun det sociale samvær på arbejdspladsen der er i fokus, men også en god sundhed blandt medarbejderne der er vigtigt for en god arbejdsdag.  

Unikke hold med heat it up  

Hos Energii kan du finde en unik træningsform der kaldes heat it up. Det er det eneste sted, hvor du kan træne din krop i 37 graders infrarød belysning. Med en højere temperatur og infrarøde stråler bliver du hjulpet til at træne mens muskulaturen slapper mest muligt at. Ja det lyder måske mærkeligt, men jo mindre spænding du kan have i musklerne under arbejdet, jo mere effektivt opbygger du muskelstyrken. Det øger smidigheden med varmere omgivelser og giver samtidig styrke til alle musklerne i kroppen. Det er et koncept som alle skulle have lov at prøve. Et koncept der er unikt og særligt og som gør det svært at vende tilbage til fitness under den traditionelle rumtemperatur i omgivelserne. Infrarød belysning er videnskabeligt bevist til at udskille affaldsstoffer efter træningen mere effektivt og nedsætter restitueringen efter træning. Det er helt og aldeles win win.