Cnis

Cnis

sportsstævne
Livsstil Nyheder Oplevelser

Et sportsstævne skal indeholde præmier


Når der er præmier på højkant, går man lidt mere om i det, og man giver derfor hele armen. Til sportsbegivenheder skal der derfor være præmier, så deltagerne har noget at kæmpe om. Når man modtager en præmie for en god indsats, sætter man ekstra stor pris på den, og man derfor ved, at man har gjort det godt.

Præmier

Langt de fleste sportsbegivenheder indeholder allerede præmier, og det er derfor en hel normal ting at belønne vindere. De mest almindelige præmier er pokaler, medaljer og plakette. På pokalbutikken.dk kan du finde utallige præmier, der vil passe til ethvert event. Selvom at det normalt kun er vinderen og nummer 2 og 3, der får præmier, så er der mange børnestævner, der giver præmier til alle deltager. Da børnene er små, er det positivt, at alle får oplevelse af, hvor fedt det føles at modtage en præmie. Dermed vil de også kæmpe endnu hårdere for at gøre sig fortjent til præmierne til næste stævne. Præmier er derfor en god motivationsfaktor, og derudover er de også et symbol på, at man har gjort det godt. Selvom at præmier kun er lavet af et stykke metal, bliver der lagt utroligt stor værdi i dem. Mange børn og unge har deres præmier hængende på væggen på deres værelse, så de hver dag kan mindes om, hvad de har opnået.

Køb plakette til næste sportsstævne

Plakette skiller sig ud fra andre præmier, da man med disse har mulighed for at give en mere personlig gave. På plakette kan der indgraveres navne eller navnet på holdet, og det bliver derfor mere tydeligt at præmien er speciallavet. Derudover er denne slags præmie også nemme at have stående fremme, da man kan købe holdere til dem, og derudover er de utroligt flotte at have hængende på væggen.
Plakette kan ikke kun bruges til sportsstævner, de kan derudover også bruges til f.eks. at anerkende en kollegas arbejde. Det betyder utroligt meget, at der er nogle, der sætter pris på ens arbejde, og man vil derfor altid blive utroligt glad, hvis man modtog en sådan anerkendelse.

glad pige der har vundet pokal

Belønning af det hårde arbejde

Selvom at alt ikke skal gå op i belønninger og præmier, er det utroligt vigtigt at skabe et miljø, hvor man ved, hvornår man gør noget godt. En hund arbejder også bedre, når den ved, at den får godbidder. Men belønninger kan være mange ting, og de behøver ikke kun at være pokaler, medaljer og plakette. Til sportsbegivenheder giver disse præmier utroligt god mening, da det er nogle, man kan gemme og vise frem. Men man har ikke kun brug for belønninger til sportsstævner. Hele livet har man brug for at vide, at man gør det godt, og små belønninger eller positive bemærkninger er derfor nødvendige. På arbejdet har man en gang imellem brug for at få ros af sine overordnet eller få en lønforhøjelse, ligesom at man også i skolen har brug for at få noget positiv feedback. Belønninger er det, der får os til at klø på hver dag, så vi skal altid huske at belønne os selv og hinanden for vores hårde arbejde.