Cnis

Cnis

tandlæge Fields
Nyheder

Derfor bør du vælge tandlægeklinikken PLUS1

Leder du efter en tandlægeklinik der på professionel vis kan varetage dine behov? For mange kan det at gå til tandlæge være forbundet med angst og ubehag. Det kan derfor være en god idé at undersøge de tandlægemuligheder du har tæt på, så du kan finde den klinik der er bedst for dig. PLUS1 er en kompetent tandlægevirksomhed der har flere klinikker, rundt omkring i Storkøbenhavn. Her får du et par grunde til, hvorfor du skal vælge PLUS1. 

PLUS1 har klinikker tæt på dig 

Hvis du er bosat i Storkøbenhavn, kan du med sikkerhed vide, at der er en PLUS1 tandlægeklinik i nærheden af dig. Eksempelvis har virksomheden en klinik i nærheden af Field’s storcenter, så du nemt kan finde hen til klinikken. Du kan også kombinere en handletur i Field’s storcenter med din tandlægetid, og på den måde få mere ud af turen. At din tandlægeklinik ligger tæt på, kan være medvirkende til, at du har lettere ved at få bestilt regelmæssigt. Ofte kan vi komme til at glemme eller udskyde tandlægetjek, og særligt hvis vi i forvejen ikke har det så godt med at gå til tandlægen. Transportmulighederne til klinikken ved Field’s storcenter er også god, så du har nemt ved at besøge klinikken. Hvis du gerne vil vide mere, kan du med fordel klikke her: https://plus1.dk/klinikker/tandlaege-fields/ 

Få hjælp til din tandlægeskræk 

Tandlægeskræk er et udbredt fænomen blandt mange danskere. Lider du af tandlægeskræk er det helt normalt, og der er ingen skam i det. Desværre kan tandlægeskræk afholde dig fra at få de nødvendige besøg hos tandlægen, for at forhindre farlige sygdomme i mund og tænder. Heldigvis er PLUS1 tandlægerne forberedte på at hjælpe dig til at få de nødvendige behandlinger på en måde der tager hensyn til din angst. Gennem de sidste par år er der kommet et større fokus på tandlægeskræk, og det har tandlægerne i PLUS1 selvfølgelig også specialiseret sig i. Du skal bare fortælle din behandler at du lider af tandlægeskræk, og så skal de nok tage sig af dig. Eksempelvis kan tandlægerne give dig en pause hvis det bliver for meget, og de tager sig god tid til behandlingen, samt at svare på de spørgsmål du måtte have.  

PLUS1 prioriterer kvalitet 

Når du vælger at få tandlæge hos PLUS1, er du sikret et højt niveau af gennemsigtighed og kvalitetskontrol. PLUS1 gennemgår ofte materialer fra behandlinger for at sikre, at kvaliteten er i top. Der er også altid to øjne på hver behandling for at kontrollere, at behandlingen udføres korrekt. Ved hjælp af disse principper, er du altid i gode hænder hos PLUS1. Hvis du ikke er tilfreds med en behandling, er klinikken også åben for kontakt. Hvis du som kunde har behov for en særlig type behandling, kan klinikken også kontakte specialister der kan give dig den bedst mulige behandling. At få den rette tandlægehjælp er enormt vigtigt for din sundhed, så tøv ikke med at kontakte PLUS1. De vil altid prioritere, at tage vare på dine specifikke behov.