Cnis

Cnis

Asiatisk butik
Nyheder

Din vej til Asien uden at flyve

Ønsker du at udforske Asien uden at flyve? Intet problem! Den Kinesiske Købmand har alt, hvad du behøver for at bringe smagen af Asien ind i dit hjem. De har et bredt udvalg af frugt og grøntsager, ris, nudler, tørvarer, krydderier, dåsevarer, drikkevarer, snacks og opskrifter. Uanset om du leder efter noget specifikt eller bare vil gennemse deres fantastiske udvalg, har vi det, du har brug for. Besøg deres hjemmeside i dag for at bestille dine produkter og begynde at tilberede lækre asiatiske retter! Find dem lige her denkinesiskekoebmand.dk/.

Snacks fra Asien

Nogle af vores yndlingssnacks fra Asien omfatter dumplings, forårsruller, sushi og tempura. Dumplings er lavet med forskellige slags fyld, f.eks. svinekød, rejer eller grøntsager, og de kan dampes, koges eller steges. Forårsruller laves også med forskellige slags fyld og serveres som regel med en dyppesauce. Sushi er en populær japansk ret lavet med rå fisk og ris, og tempura er en japansk ret lavet med panerede og friturestegte fisk, skaldyr eller grøntsager.

Prøv at lav din egen sushi

Sushi er en populær japansk ret, der er lavet af rå fisk og ris. Sådan laver du selv en luksus sushirulle:

1. Kog risene i henhold til anvisningerne på pakken. Forskellen mellem almindelige ris og sushiris er, at sushiris er en type kortkornet ris, der specifikt bruges til fremstilling af sushi. Den har en klæbrig konsistens, der hjælper med at binde ingredienserne sammen. Derfor er den rigtig god som kombi med fisk eller avocado for eksempel.

2. Skær fisken i tynde skiver. Det er vigtigt at man ikke får kæmpe stykker fisk i munden da dette vil være ubehageligt og tygge. Det kan hurtigt opleve smagsoplevelsen.

3. Bland risene med fisken og lidt eddike, sojasovs og sukker. Som regel bruger man wasabi som en palet renser i forhold til at fjerne smagen fra den foregående fisk. Derfor skal man ikke blande wasabi ind i rullen

4. Læg Nori (tang) ark på en bambus sushimåtte og fordel blandingen over det. Dette skal gøres relativt stramt og kræver lidt øvelse. Lige så snart du har lært det, så sidder det på rygradden. Det er også super hyggeligt at lave sammen med nogen, hvis du for eksempel skal hygge med børnene, på date eller en hyggeaften med kæresten/konen.

5. Rul den sammen og skær den i små stykker. De skal være tyggevenlige så ikke alt for store stykker. Hvis det er til børnene skal de være endnu mindre.

De nye oplevelser kommer fra Asien

Asien er blevet populært i Vesten på grund af sine eksotiske smagsoplevelser og ingredienser. Den Kinesiske købmand tilbyder et bredt udvalg af asiatiske produkter, hvilket gør det nemt for vesterlændinge at bringe smagen af Asien ind i deres hjem. Fra dumplings og forårsruller til sushi og tempura er der noget for enhver smag. Med så mange lækre muligheder er det ikke underligt, at Asien er blevet et så populært rejsemål. Det er altid en sikker vinder med god mad og drikke, det er du garanteret fra Asien.