Cnis

Cnis

praktikophold i udlandet
Nyheder

Alt hvad du skal vide om et praktikophold i udlandet 

Overvejer du at prøve et praktikophold i udlandet, hvor du skal arbejde som frivillig i udlandet? Så tag et godt kig på Try Medics. De tilbyder en fed tur, hvor du kan arbejde på et hospital og stadigvæk komme ud og opleve en masse kulturelle ting om det land, som du skal arbejde i.  

Præ studerende 

Går du og overvejer en sundhedsfaglig karriere? Så kan du være frivillig i udlandet med et praktikophold. Du kan få værdifuld viden omkring et hospitalsmiljø og gøre dig i stand til at vælge, hvor du vil studere.  

Du kan også få gode erfaringer, som kan bruges i din ansøgning til kvote 2, hvis dette bliver aktuelt for dig. Det er en fantastisk mulighed, hvis du overvejer en sundhedsfaglig studieretning.  

Studerende 

Du kan få klinisk erfaring, hvis du studerer medicin, sygepleje, odontologi eller jordemoder. Det vil give dig værdifuld viden omkring et anderledes sundhedsvæsen.  

Det kan også hjælpe dig til at vælge din retning i forhold til dit speciale. Derudover så får du også viden omkring hvordan et sundhedsvæsen fungerer i et U land. Det kan et praktikophold i udlandet blandt andet hjælpe dig med.  Det kan kombineres med et praktikforløb i forbindelse med uddannelsen.  

Det kan give dig et godt og lærerigt afbræk fra skolebøgerne og give dig en oplevelse, som giver hår på brystet. 

Spændende og håndplukkede destinationer 

Destinationerne er nøje udvalgt, sådan de bedst kan give de gode oplevelser og erfaringer, som de skal. Destinationerne er udvalgte med henblik på at give kulturelle oplevelser i et tropisk og lærerigt klima.  

Du har nemlig mulighed for at få en masse sjove oplevelser, som du aldrig vil glemme. Du har nemlig også fritid, hvor du kan svømme med delfiner eller andre lignende ting, som du kan finde på at lave i området omkring dit praktikophold i udlandet.  

Sådan her vil opholdet foregå 

Du vil bo sammen med de andre, der også er afsted på et praktikophold. Du vil derfor også få en masse nye venner, som du vil have delt en masse fede oplevelser med.  

Du kan altså helt sikkert fint tage afsted alene, da du ikke skal være bange for at blive ensom eller alene. Du vil have mange muligheder for at få nye venner for livet, da det er helt unikt det, som I skal opleve.  

Derfor vælger mange unge at prøve et praktikophold i udlandet 

Det er rigtig populært at vælge et praktikophold i udlandet. Der er mange der vælger det, da det giver godt til ens faglighed, men der er også en masse andre oplevelser.  

Det er altså meget blandet grunde til, hvorfor folk vælger opholdet. Det giver dem blod på tanden til et studie i den sundhedsfaglige verden, men også oplevelser for livet. Det er en helt unik oplevelse, som du ikke kan få mange andre steder.