Cnis

Cnis

Campingplads nær Silkeborg
Nyheder

Book din sommerferie nu og få ro i maven

Det er en god ide at være på forkant og få bestilt sommerferien allerede nu. Selvom Covid-19 stadig florerer i luften, så er sommerferien så langt forude at man godt kan se lidt bort fra den. Hvis man ønsker at rejse, så rejser man hvis omverdenen tillader det til den tid. Der er dog også en stor målgruppe af familier i Danmark, der stadig foretrækker indenrigsferier. Det kan for eksempel være småbørnsfamilier, der stadig finder uoverskueligt med længere transporttid eller simpelthen blot ikke ønsker det. Heldigvis har Danmark også rigtig meget at byde på. Der er massevis af sommerhuse og campingpladser overalt i landet.

Campingferien er en meget fleksibel ferieform

Mange elsker at campere, det er en meget hyggelig ferieform. Samtidig er der også en vis stabilitet over den. Man har været år sit bosted tilgængeligt. Det eneste man mangler, er at udvælge sin lokation. Det gør det nemt at opleve meget af Danmark i løbet af de første år af ens børns liv. Det sætter sig fast i hukommelsen på en helt særlig måde og skaber minder, man aldrig glemmer. Man kommer hinanden ved i campingvognen og aftenerne bliver brugt ude i forteltet med spil og andre små hyggelige aktiviteter. Det bedste er næsten når det regner om aftenen, lyden er så fantastisk at falde i søvn til.

Parkér campingvognen på en campingplads nær Silkeborg

Skal valget være lidt nemmere denne gang eller mangler man blot inspiration til næste destination? Uanset hvad, så er camping nær Silkeborg en sikker vinder. På https://www.bryrupcamping.dk/ kan man læse mere omkring campingpladsen, der ligger lige mellem Silkeborgs smukke søer. Silkeborg by som beliggenhed er helt perfekt for småbørnsfamilier, der er er kort kørselsafstand til rigtig mange oplevelser og populære sommerattraktioner i Øst- og Midtjylland. Der er for eksempel en masse forlystelsesparker og zoologiske haver indenfor rimelig afstand.

Campingplads nær Silkeborg

Silkeborg by har meget at byde på

Det er selvfølgelig ikke alle dage af ens campingferie, der skal bruges som en lille dagstur i forlystelsesparker, zoologiske haver eller andre større oplevelser. De fleste af dagene bliver måske brugt på campingpladsen eller i Silkeborg. Silkeborg har selv en helt masse spændende oplevelser at byde på. Silkeborgsøerne er en seværdighed i sig selv. Hvert år bliver der også afholdt sejlads, der er en smuk begivenhed for alle – både deltagere og tilskuer. Aftenen slutter af i mild mørke, hvor søerne bliver oplyst af lys fra bådene. Derudover har Silkeborg også museer og en hyggelig gågade.

Silkeborg er omringet af smuk natur

Både i og tæt på Silkeborg finder man en masse smuk natur. Himmelbjerget er en skøn og hyggelig lille udflugt, der byder på en frisk udfordring til de mindste. Kan de nå til tops på Danmarks højeste punkt? Det er også en sjov ting at have oplevet og fortælle videre i skolen efter ferien. Gudenåen og en masse flotte skov- og naturstier ligger lige klods op ad Silkeborg. Der byder på næsten al det terræn Danmark har at byde på. Man skal køre lidt længere for at komme ud til kysten og finde en badestrand, hvis Silkeborgsøerne ikke er tilstrækkelig at bade i.