Cnis

Cnis

fliseudstilling
Indretning Livsstil Nyheder Oplevelser

Få inspiration til dit nye wellnessrum i en flisebutik

success

Badeværelset er ikke længere kun et praktisk rum. I den moderne bolig må rummet gerne være et rum, der oser af velvære og hygge. Det er her, du starter din morgen, og det er her, du slutter din dag.

Lad derfor indretningen af dit badeværelse have lige så høj prioritering, som når du indretter din stue eller køkken. Lad dit nye wellnessrum blive et rum, der passer præcis til din personlige smag og stil.

wellness

Få rådgivning

Hvad enten du bygger nyt, eller har planer om at renovere dit eksisterende badeværelse, vil det være en god ide at starte dine drømme med at besøge en flisebutik, hvor du kan få inspiration og rådgivning. Der findes nemlig rigtig mange muligheder for at skabe et flot og lækkert wellnessrum.

Badeværelset er et af de dyreste og mest tekniske rum i din bolig, så det kan godt betale sig at søge råd og vejledning, inden du starter projektet.

Start med at finde en flisebutik, som har et showroom, hvor du kan se de mange muligheder, der er for at lave dit drømme wellnessrum. I showroomet vil du findes inspiration til både armaturer, baderumsmøbler, sanitet og fliser. Det er også muligt at bestille en indretningskonsulent til at komme på besøg hjemme hos dig.

Indretningskonsulenten vil rådgive dig i materialer og kvalitet og komme med nye løsningsforslag eller alternativer til den eksisterende indretning. Efterfølgende vil der være mulighed for at få et målfast tegningsforslag i 3D, så du kan fornemme, hvordan rummet vil komme til at se ud i virkeligheden.

Valg af fliser

Det er vigtigt at vælge rigtigt, når du skal vælge fliser til dit nye badeværelse. Der er mange ting at tage hensyn til som for eksempel størrelse, materialer og rengøringsvenlighed.

Det kan være svært at forestille sig det nye wellnessrum i virkeligheden. Derfor er det en god ide at besøge et showroom og booke et møde med en badkonsulent, som kan give den helt rigtige rådgivning under hensyntagen til dine ønsker.

Krav til både design og funktionalitet

Rene flader er smukke, og enkle at rengøre, uden steder hvor skidt kan gemme sig. En god ide er at lade toiletmøblerne svæve over gulvet, så gulvet hurtigt kan vaskes over.

Vælg også et væghængt toilet, så du nemt kan kommer til at vaske gulv – helt inde under toilettet. Det væghængte toilet ser også lettere ud i rummet, selvom det fylder det samme som en gulvstående model.

Fremtidens toilet

Overvej om det er nu, du skal investere i fremtidens toilet – nemlig et douchetoilet. Douchetoilettet er virkelig på vej frem. Douchetoilettet giver optimal hygiejne ved at rengøre dig nænsomt med tempereret vand og tørre dig med varm luft efter hvert toiletbesøg – du vil føle dig ren og veltilpas.

Samtidig med komfort gør douchetoilettet toiletpapir unødvendigt. På den måde slipper du for nærkontakt med bakterier samtidig med, at du værner om miljøet. Det papirløse toilet er nemlig med til at reducere papirforbruget og redde verdens træer.  Douchetoilettet vil opgradere dit wellnessrum til nye højder.