Cnis

Cnis

terapi København
Nyheder

Find terapi i København

Vi kan alle sammen opleve at have brug for at snakke med nogen. Faktisk, så går langt de fleste af os med tanker, som kunne være gode at vende med en professionel. Det er bare de færreste der får det gjort, fordi man har altid mange undskyldninger. Enten så er det fordi man ikke føler det er alvorligt nok, eller så fordi man synes det er for dyrt eller så fordi man måske bare ikke har indset hvor alvorligt ens problem er. Hvis du går med mørke tanker eller har svære problemer i parforholdet, så burde du dog helt sikkert søge en at snakke med. 

Find psykoterapeut 

Når du skal finde en at snakke med, findes der mange løsninger. Der er dog enormt lange ventetider på psykologer, og der skal man ofte have en henvisning fra lægen. Du kan derfor med fordel finde en psykoterapeut, når du skal have terapi i København. En psykoterapeut vil arbejde med de problemer du har, helt i dit tempo. Rom blev ikke bygget på en dag, og det samme gælder når du skal bearbejde nogen problemstillinger i dit liv. Du kan med fordel vælge www.thepraxis.dk som ligger i Indre By, og kan hjælpe dig, uanset hvad du slås med. 

Parterapi i København 

Hvis din partner og dig er løbet ind i en mur, så er parterapi en rigtig god idé. The Praxis tilbyder også parterapi i København, hvor I som par får lov til at åbne op, og begge blive hørt. Hvis jeres udfordring eksempelvis er utroskab, kommunikation eller problemer i sexlivet, så kan The Praxis og deres terapeuter hjælpe jer godt igennem. Parterapi er altid svært, fordi problemer i forholdet er svære, og kan være svære at snakke om. Hos The Praxis er der dog skabt et rum at sikkerhed, tryghed og forståelse. I kommer formentlig ikke til bunds i jeres problemer ved første visit, men I vil forlade terapien i København og føle at I er på rette spor. 

Online terapi

Ønsker du eller din partner ikke at forlade jeres hjem, fordi I er tryggest hjemme, så tilbyder The Praxis også online terapi, både individuelt og som par. Det kan der være stor fordel i. Hvis du ved at du er tryggest hjemme hos dig selv, og det er der du føler dig mest tilpas, så kan du med fordel vælge at modtage terapi online. 

Hvornår skal man søge hjælp? 

Det er meget individuelt hvornår man burde søge professionel hjælp, men hvis du føler at noget i livet tynger dig, og du ikke ved hvordan du skal komme videre fra det, så er det en ret god indikator. Det gælder både som enkeltperson, men også som par. Det kan være et rigtig stort og svært skridt at tage, men du vil aldrig fortryde at arbejde på dig selv. Se på det som at træne i fitness – det er hårdt mens det står på, men du elsker dig selv for det efterfølgende. Terapi kan ses som fitness for hjernen. Og det er mindst lige så vigtigt at passe på din hjerne, som det er at passe på din krop!