Cnis

Cnis

Pernille Lauridsen smykker
Nyheder

Danskerne er stadig mere opsatte på at købe dansk- Køb danske Pernille Lauridsen smykker

Der er i stigende grad kommet en opmærksomhed på, at vi som danske forbrugere kan og bør købe dansk. Det startede måske nok mest i fødevarebranchen, hvor danskproduceret også er lig med friskt og godt reguleret. Siden da har det dog også bredt sig til mange andre brancher som en reaktion på den store globalisering, vi ellers har gennemgået. Vi har adgang til produkter fra hele verden. Alligevel vælger vi at støtte vores landsmænd. I den sammenhæng er der selvfølgelig først og fremmest noget nationalitetsfølelse og samhørighed, der spiller ind. Derudover viser det sig dog også bare, at danskere som oftest er bedst til at producere varer til danskere.

Pernille Lauridsen

Det ses for eksempel særligt i smykkebranchen, hvor der i de seneste 10 år er dukket et væld af nye, danske brands op. Deriblandt Pernille Lauridsen smykker, der blev oprettet i 2013 og har navn efter smykkedesigneren af samme navn. Brandet er endnu så småt, at Pernille Lauridsen selv laver alle smykker, og det er tydeligt at se i den detaljeopmærksomhed, der skinner igennem i designet.

Det forholdsvist lille udvalg gør desuden, at alle Pernille Lauridsen smykker har en form for samhørighed. Man kan med andre ord se, at det er Pernille Lauridsen smykker. Det skyldes blandt andet Pernille Lauridsens konsekvente brug af ferskvandperler og sten i lyse farver. Dermed ikke sagt, at Pernille Lauridsen smykker er kedelige. Tværtimod formår Pernille Lauridsen at variere brugen af disse elementer hver gang for i stedet nærmest at fortælle en historie. Selv skriver Pernille Lauridsen, at hun tager sin inspiration fra naturen og særligt havet. Det skinner selvfølgelig igennem ved hendes brug af perler i alle smykkerne. Mange Pernille Lauridsen smykker tager dog også inspiration fra havets bølger i deres asymmetriske form.

Pernille Lauridsen smykker

Inspireret af havet og naturen

Mange Pernille Lauridsen smykker, ikke mindst hendes øreringe, er således bukket i smukke, asymmetriske buer, der lader smykkernes perler reflektere lyset helt perfekt. I sit fokus på havet er Pernille Lauridsen smykker dermed også dybt dansk og nordisk inspireret, og netop det har Pernille Lauridsen smykker til fælles med mange andre danskproducerede smykker. Det er altså meget muligt, at det er denne genspejling af naturen og verden omkring dem, som de danske forbrugere reagerer på, når de køber Pernille Lauridsen smykker og lignende.

Hvad end du gerne vil støtte danske designere eller bare gerne vil smykke din krop med noget inspireret af den danske natur, så er Pernille Lauridsen smykker altså det perfekte valg. Du kan tilmed få Pernille Lauridsen smykker til en forholdsvist respektabel pris for danskdesignede og håndlavede smykker, så det er ikke det, der skal holde dig tilbage. Til gengæld kan det være svært at vælge mellem de mange smukke Pernille Lauridsen smykker. Forsøg derfor at vælge farver og former der taler til dig eller afspejler det, du ser omkring dig. Det er trods alt styrken ved dansk design.