Cnis

Cnis

Nyheder

Få en bedre søvn med en kugledyne

God søvn er afgørende for at undgå stress og have overskud til at kunne klar en travl hverdag. Hvordan er din søvn? Har du perioder, hvor du sover uroligt? Så er en kugledyne måske noget for dig. En kugledyne vejer tungere end en normal dyne. Det gør, at din krop holdes i mere ro på grund af vægten, og at du dermed slapper bedre af. Det er videnskabeligt bevist, at en kugledyne, eller vægtdyne, virker mod stress og angst. Stimulationen fra tyngden i kugledynen gør nemlig, at dine afslapningshormoner udløses, hvilket virker beroligende for din krop.  Læs mere om kugledyner her: https://scandinavianrest.dk/ og se de forskellige muligheder, der er med vægtdyner.

Oplev en kugledyne på egen krop – som at få et kram

Når du ligger med en kugledyne, er det som at få et kram hver aften, du går i seng. Vægten i dynen omslutter din krop og lægger et let tryk på hele kroppen, så du får en følelse af tryghed og varme. Kugledynen beroliger dit nervesystem og kan hjælpe dig til at få en mere rolig og dybere nattesøvn, fordi du ikke vender dig så ofte, når du ligger med en vægtdyne på kroppen.

En vægtdyne kan hjælpe dit barn til en roligere søvn

Oplever du, at dit barn sover uroligt i perioder? Der kan være mange årsager til, at børn ikke har nemt ved at falde til ro, og nogle børn vågner flere gange om natten. Med en vægtdyne til børn kan dit barn få en bedre nattesøvn. Den kan også være med til at reducere angst gennem den beroligende effekt, vægten på dynen giver. Vægtdynen indeholder miljøvenlige glaskugler, der er syet ind i lommer i dynen, så de fordeler sig godt på hele kroppen. Prøv en vægtdyne til dit barn og oplev forskellen.

Fordele ved kugledyner

Der er flere fordele ved kugledyner i forhold til almindelige dundyner. Udover at en kugledyne hjælper dig til en bedre søvn, er den holdbar og kan nemt vaskes i vaskemaskinen. Derudover er dynen silkeblød, og du kan vælge at bruge den helt uden dynebetræk. Det silkebløde stof på kugledynen regulerer sig efter din kropstemperatur, så stoffet hverken føles for varmt eller koldt mod huden. Endelig skulle man tro, at glaskuglerne i dynens lommer larmer, hver gang du bevæger dig. Men det er ikke tilfældet, for dynen er helt lydløs, og kuglerne følger din krop, når du vender dig, så det hele tiden føles trygt og rart at ligge med den.

Vægtdyner til hele familien

Gør noget godt for dig selv og din familie. Skift jeres normale dyner ud med vægtdyner og få en bedre søvn hver eneste nat. Studier har bevist, at når man sover med en øget vægt på sig, afhjælper det stress. Forebyg stress og køb en vægtdyne, så er du meget bedre rustet til de udfordringer og travlhed, der kan hobe sig op i hverdagen. Endnu en fordel er, at en kugledyne er mere allergivenlig i forhold til støv.