Cnis

Cnis

told og moms på varer fra uk
Nyheder

Det skal du huske, når du bestiller online fra udlandet

success

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag er mange af os, der foretrækker den online form for shopping. Med den følger der nemlig mange fordele. For det første er det noget, der sparer os en masse tid, fordi vi har mulige for at sidde hjemme i vores sofa og bestille det hjem, som vi skal bruge – og det er da også langt mere behageligt og belejligt.  

For det andet betyder det, at vi får et langt større udvalg af varer, hvorfor vi pludselig kan få fat på nogle ting, som der ikke forhandles herhjemme for eksempel og sidst, men ikke mindst, så er der ofte mange penge at spare ved at handle online. Online er det nemlig tit muligt at lave nogle vildere priser og større rabatter, og dem benytter vi os af. 

Men husker du told og moms på varer fra UK? 

Det kan hurtigt blive meget dyrere for dig selv, hvis du handler varer fra UK 

Det er også noget, der gør sig gældende, når vi bestiller fra udlandet. Her er udvalget nemlig blot endnu større, og ofte er priserne også lavere herhjemme – og bedst af alt, så er det tit lige så let at få varen bragt til døren, som hvis der var tale om en dansk shop.  

Der er dog lige én ting, som det er vigtigt, at du er opmærksom på, når du bestiller varer online fra udlandet, og det er især noget, der gælder, hvis der er tale om noget, som der bliver sendt fra UK. En pakke herfra kan nemlig hurtigt blive dyrere, end du egentlig havde forventet – og det skyldes både told og moms på varer fra UK. Der er altså her også tale om et gebyr, som der bliver pålagt, hvad end du handler som privatperson eller som erhvervskunde – men som erhvervskunde kan du komme uden om problemet. Det kan du læse om længere nede. 

Det er muligt at slippe uden om moms og told på varer fra UK – du skal bare lade dig momsregistrere 

Det betyder, at der kommer told og moms på varer fra UK, og derfor skal du fra starten være opmærksom på den prisstigning, som du vil komme til at opleve, når du har bestilt din vare. Som erhvervskunde er det dog noget, du kan slippe for, hvis du sørger for at få dig selv momsregistreret. På den måde vil der nemlig ikke blive pålagt det ekstra gebyr, der ellers ville forekomme, når der skal fragtes en vare over grænserne mellem UK og EU. Og det er heldigvis også let for dig at blive – du kan læse meget mere om det online og på den måde sikre, at det bliver en knap så dyr fornøjelse for dig som erhvervskunde.