Cnis

Cnis

white board
Nyheder

Derfor skal du købe et white board

I dag er rigtig meget af vores hverdag digitaliseret, og det er da helt klart praktisk på mange måder. Dog betyder det, at ting som kalendere og lister pludselig er på en skærm og gemt væk bag en app, og det kan betyde, at man glemmer det, der faktisk står på det. Med en fysisk repræsentation af disse ting i dit liv, såsom på et white board, vil disse ting sjældent blive glemt. 

Et white board kan bruges til meget 

Et white board er en tavle, som kan skrives direkte på med specielle tuscher, og som du kan købe magneter til, så forskellige ting kan hænges på tavlen. Sådan en tavle kan være praktisk i mange forskellige situationer, og det er noget, der kan gavne dig i din hverdag. Tavlen er nemlig det perfekte sted at samle en helt række af forskellige informationer, så du kan få overblik over, hvad du skal nå. På den måde ved du, hvad du skal prioritere fra dag til dag, og det kan give dig mere overskud og struktur i din dagligdag. Det er noget, man altid kan bruge lidt mere af, og det kan gøre livet lidt lettere. 

På arbejdspladsen 

Et white board kan være super praktisk at have på arbejdspladsen, uanset om du arbejder på stedet hos firmaet, eller om du arbejder hjemmefra fra dit hjemmekontor. Tavlen kan nemlig være stedet, hvor dagens arbejdsopgaver står skrevet på, så du kan læse og tjekke dem med et flueben, når de er gjort. På arbejdspladsen kan de også være praktiske på gangen, hvor tavlen er delt imellem alle medarbejderne, så I kan skrive påmindelser til hinanden og se, hvad arbejdsdagen byder på. 

I hjemmet 

Et white board er også noget, der helt klart kan være brugbart i hjemmet. Når man bor flere under samme tag, kan det til tider være svært at følge med i, hvad hinanden laver hele tiden, og det kan et white board hjælpe med. Her kan I hænge familiens fælles kalender op, så I kan se, hvad de forskellige planer er. Tavlen er også perfekt til at skrive madplaner på, eller eventuelle påmindelser såsom ”husk at køre børnene til fodbold” og lignende små, praktiske ting, som hele familien kan drage nytte af. 

På børneværelset  

Hvor kan man ellers bruge sådan en tavle? Mange flere steder, men også på børneværelset. Med et white board på børneværelset har dit barn et sted, at skrive tanker og idéer ned, et sted at hænge tegninger op, og et sted at hænge skoleskemaet. Der er ingen grund til at tegne på væggen, når man har sådan en tavle på værelset, som man kan tegne løs på. Et white board er trods alt en form for opslagstavle, og det er jo noget, man ofte finder på et børneværelse.  

Struktur og overblik 

Et white board kan som sagt bruges til meget, og det er noget, der kan hjælpe dig med at få overblik over din hverdag. Tavlen kan bruges i mange forskellige kontekster, og uanset hvad kan den gøre en forskel i dagligdagen.