Cnis

Cnis

sildebensfliser
Nyheder

Sildebensfliser er et sikkert hit, når badeværelset eller køkkenet skal renoveres

Coronanedlukningen har sat gang i en masse projekter i de private hjem. Haven bliver fikset, der bliver bygget til eller blot renoveret. Køkkenet og badeværelset er to er af de mest brugte rum i hjemmet og samtidig rum, der ikke kræver meget renovering før det fremstår nyt. Det kan gøres på mange måder og til ethvert budget. Væggene kan få en omgang maling med en ny farve, skabslågerne kan skiftes ud eller endda males, bordpladerne kan udskiftes, og helt generelt kan det, at man blot udskifter eller forbedrer en enkelt ting i rummet, forbedre det overordnede billede.  

I løbet af de seneste år er der en række renoveringsmuligheder, der har trendet. For eksempel har flere udskiftet deres gamle loft med troldtekt, hvilket kan forbedre udstrålingen af rummet og næsten med garanti rummets akustik. Udover troldtektloft er sildebensfliser også blevet det helt store. 

Sildebenfliser er nøglen til et lækkert nyrenoveret køkken eller badeværelse 

Sildebensfliser i køkkenet og på badeværelset kan etableres på gulvet, i brusenichen samt på væggen over og omkring kogepladerne. Sildebensfliserne kan som alle andre slags fliser fås i flere størrelse og nuancer. På den måde kan man for eksempel vælge farve så det passer til den nye stil, man ønsker at tilføre til rummet. Ofte kan lyse fliser virke tiltrækkende, da de vil tilføre lidt ekstra lys til rummet, men mørke fliser kan hurtigt virke mere praktiske. Med mørke fliser undgår man, at snavs øjeblikkeligt er tydeligt, generelt skal der meget mindre til før hvide fliser blive snavsede.  

Der er hjælp at hente for nybegyndere 

Det er ikke alle, der foretrækker at tage beslutninger omkring indretning og renovering alene og uden professionel rådgivning. Heldigvis er der hjælp at hente, på flisestudiet.dk er dr blandt andet en masse inspirationsbilleder til, hvordan det kan se ud samt fagfolk, man kan spørge til råds. Selve oplægningen af fliserne kan godt være mere vanskeligt end almindelige fliser. Det er ikke umuligt, og hvis man har mod på det, så slår man sig bare løs. Hvis man dog foretrækker sikkerheden i, at det bliver gjort korrekt, så er der også en del murer, der tilbyder denne service.  

Geometri og symmetri skaber en beroligende følelse  

Sildebensfliser danner et smukt geometrisk og symmetrisk mønster. For nogle kan det være helt behageligt at se på symmetri, hvilket er en følelse man gerne vil bringe frem i sit hjem. Symmetri kan skabe en fornemmelse af, at alting er i den skønneste orden og at der er styr på tingene. Udover at sildebensfliser er moderne og lidt mere elegante sammenlignet med andre fliser, så opnår man en ’fake-it-till-you-make-it’ situation. Selvom det pågældende rum ikke er fuldstændig ryddeligt, så kan en fin egenskab som sildebensfliser tage opmærksomheden væk fra fejlene. Rummet kan altså automatisk virke finere med nye fliser. Det kan være en meget nem måde at starte renoveringen af sit hjem på, specielt fordi de fleste foretrækker professionel hjælp til at lægge fliserne. På den måde er der mindre arbejde til sig selv.