Cnis

Cnis

bryllup
Nyheder

Skal I giftes – her er 4 idéer til pynten


Det er i disse år blevet langt mere populært at gifte sig end det var for 30 år siden. Og med ethvert bryllup er der naturligvis en masse planlægning, der går i forvejen for den store dag. Især bryllupsfesten har en rigtigt stor betydning for, hvorvidt et bryllup kan betegnes som en succes eller ej.  Man vil jo gerne gøre dagen til en uforglemmelig affære for alle involverede parter.

Hvis I på nuværende tidspunkt er i gang med at planlægge dit bryllup, så bør du bestemt læse videre her. For her får I nemlig et par gode idéer til noget originalt pynt til bryllup. Hvis I endnu ikke er helt klar over, hvilken retning jeres pynt skal tage, så kan I f.eks. starte med at finde yderligere inspiration til jeres pynt til bryllup hos https://www.partybutikken.dk/.

Når I så har fået et overblik over de forskellige muligheder, så ville det bestemt ikke være den værste idé at inkorporere ét eller flere af de følgende forslag.

pynt til bryllupsfest

Draper loftet med tekstil

En forholdsvis nem måde – der samtidigt ser rigtigt imponerende ud –  at få flot pynt til bryllup ville være, at drapere baner af tekstil fra festlokalets lofter. Og her anbefales det generelt, at I vælger en forholdsvist neutral farve, såsom hvid eller creme. Alt andet vil nemlig ofte ikke tage sig alt for godt ud. Dog kan du i visse tilfælde kunne bruge andre lyse farver, såsom gul eller blå – hvis I ønsker at tilføje en mere sjov atmosfære til jeres bryllupsfest.

Giv jeres invitationer og bordkort et tema

For at tilføje et strejf af elegance til jeres pynt til bryllup, så kunne I også overveje at komme op med et flot tema til jeres bryllupsinvitationer. Og for at sætte prikken over i’et, så kan I også overveje at holde jeres bordkort i det samme tema. Hvad med at designe nogle smukke invitationer og bordkort i f.eks. et sort/hvidt tema med sort baggrund og hvid skrift – inklusiv hvide hjerter? Det er yderst simpelt, og ser desuden også rigtigt flot ud.

Præsenter jeres bordnumre på en original måde

For at fuldende bordenes look, så kunne I også overveje at indføre bordnumre til de forskellige borde. Denne løsning egner sig selvfølgelig bedst, hvis der er tale om en hel del borde at have styr på. herefter kan I nu præsentere de forskellige bordnumre på en original maner. Hvad med at designe nogle flotte nummerflag, der så efterfølgende kan placeres i f.eks. en champagneflaske eller en mos- og trædekoration. Dette pynt til bryllup byder på mange forskellige præsentationsmuligheder, og det er kun fantasien der sætter grænsen. Dog skal I huske, at holde jer til jeres overordnede tema.

Blomster fra loftet

Sidst men ikke mindst, så vil hængende blomster også se utroligt smukt ud, og er en fantastisk måde hvor pynt til bryllup fremhæver den romantiske stemning i en bryllupsfest. I kunne jo vælge at have blomsteranretninger hængende et par meter over gæsternes borde for at skabe en langt større intimitet under festlighederne.