Cnis

Cnis

firmajulegaver
Økonomi

Sådan klarer du nemt og bedst firmajulegaverne til dine medarbejdere

Når det er jul, så er det næsten en selvfølge, at man får en gave fra det firma, som man arbejder ved. Der er mange, der ser frem til denne firmajulegave, og det ses også lidt som et symbol på alt det, som man har formået at lave i løbet af året. Her er det vigtigt, at du ikke skuffer dine medarbejdere, så de ikke føler sig vigtige. Alle har brug for at føle sig vigtigt – og ofte særligt i forbindelse med karrieren. Hvis du har glade medarbejder, så har du også nogle folk, der kan udføre deres arbejde meget bedre. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du nemt kan klare firmajulegaverne.

Lad de ansatte vælge selv

Det kan være en svær opgave at finde firmajulegaver til alle de medarbejdere, man har. Det kan også være en besværlig opgave, hvis man ikke har så mange ansat under sig. Det er jo nemlig svært at give en gave til en, som man ikke kender så godt. Og det er ikke sikkert, at du har et personligt forhold til dine medarbejdere. Derfor er det smart, at der er en metode, der hedder firmajulegaver vælg selv. Det går egentlig ud på, at man laver de ansatte selv vælge, hvad de gerne vil have i gave. Man giver dem adgang til en side, hvor de har et vist beløb, som de kan vælge en gave for. Det er en metode, der fungerer super godt, og der er rigtig mange chefer og ansatte, som er glade for, at denne løsning findes.

firmajulegaver

Du sparer tid

Hvis du vælger denne metode, så bliver det ikke bare nemmere for dig at give alle gode gaver. Det er også en metode, der kommer til at spare dig for en del tid. Tænk bare på, hvis du skulle ud i en masse forskellige butikker for at finde gaver til alle. Det er nemt noget, som man kan bruge en hel arbejdsdag på, og som chef har du nok den indstilling at ”tid er penge”. Derfor er tid ikke noget, som man gider at spilde, hvis der findes andre løsninger, hvor man kan spare dem. At det så også er en løsning, der er bedre på andre punkter – det er bare prikken på i’et.

Ingen forskelsbehandling

Det fede ved denne løsning er også, at man undgår at komme til at forskelsbehandle. Det er klart, at der er nogle af dine medarbejdere, som du kender bedre end andre, og disse er ganske naturligt nemmere at købe en gave til. Det er dog ikke så fedt, at man kommer til at give nogle bedre gaver, fordi man kender dem. Som chef er det netop vigtigt, at du ikke laver sådan en forskel. Det er heller ikke noget, som du kommer til, hvis du bare lader dine medarbejdere vælge selv, hvad de godt kunne tænke sig. Nu er du snart klar til, at det bliver jul igen. Nu har du nemlig den perfekte løsning.