Cnis

Cnis

tennissko dame
Nyheder

Sådan finder du de perfekte tennissko til kvinder

Gode tennissko er en utrolig vigtig del af at spille tennis. Det er essentielt at finde nogle tennissko, der passer godt på dine fødder og holder så længe, som de skal holde. Hvis du er kvinde og leder efter de perfekte tennissko til dig, så bør du læse videre her.  

Derfor er det vigtigt at have gode tennissko  

Gode tennissko betyder meget for dine fødder og din krop generelt, når du spiller tennis. Du har nemlig brug for god støtte, og det kan tennissko af den rigtige kvalitet sørge for. Det er ikke en god idé at spille tennis i løbesko i længden, da de ikke er lavet specielt til tennis. Tennissko er lavet særligt til sporten og er derfor helt optimale at bruge, når du spiller. De har god støtte i siderne, da der er mange retningsskift og stop i tennis. Derudover er de – modsat løbesko – helt flade i svangen og blødere forrest. Det er dog ikke nok bare at købe hvilken som helst tennissko i god kvalitet. Du skal helst også finde den sko, der passer til din fodtype. Har du en bred fod, så skal du lede efter en bredere model osv. Din tennissko skal gerne sidde tæt, men ikke klemme din fod. Du kan finde et bredt udvalg af de bedste tennissko her, under kategorien tennissko dame.  

Vælg tennissko efter tennisbanen  

Når du vælger tennissko, så er det faktisk ikke kun vigtigt, at du vælger efter kvaliteten og din fodtype. Du skal gerne også vælge efter tennisbanen. Tennissko kommer nemlig med forskellige såler alt efter banetypen – om det er græs, grus, hardcourt eller kunstgræs. Du skal derfor ikke bruge de samme sko til indendørs og udendørs tennis. Vær opmærksom på dette, når du skal købe dine næste tennissko, da det kan have stor betydning for dig, dine fødder og dit tennisspil.  

Husk at skifte tennissko ca. en gang om året  

Ligesom med løbesko er det rigtig vigtigt, at du får skiftet din tennissko ud ca. en gang om året. Reglen er egentlig, at de kan holde til 45-60 timers tennisspil, før sålen er slidt ned. Hvis ikke, at du får skiftet dine tennissko ud, så kan det have konsekvenser for dine fødder og for dit spil. En nedslidt sål kan nemlig ikke tilbyde din fod den nødvendige støtte, som det kræver, når man spiller tennis. Hold øje med de forskellige tegn, der fortæller dig, om dine sko er ved at være nedslidte. Kig bl.a. på skoens indre og ydre såler. Her kan du typisk bedst se slitage. Hvor ofte du skal udskifte dine sko kommer også meget an på, hvilken bane du spiller på. Hardcourt er klart den hårdeste bane for dine sko. Det er derfor vigtigt at købe særlige sko, der kan klare hardcourt.  

Hvis du er i tvivl, om det er på tide at få skiftet dine sko efter, at du har kigget på sålerne, så kan du altid spørge din tennisinstruktør om hjælp.