Cnis

Cnis

ordsprog
Nyheder

Giv hverdagen et frisk pust

success

Livet kan godt somme tider blive lidt kedeligt. Man falder ned i en rille og lader bare hverdagen køre afsted. Tiden går, og inden man ser sig om, er der gået en hel måned, uden at man har tænkt over det. Sådan er livet, og sådan må det gerne være. Men en gang imellem kan det være godt at blive hævet ud af den kedelige rille og få et frisk pust. 

Det behøver ikke at kræve ret meget at komme ud af rillen. Der skal nogle gange kun et ganske lille skub til. Et skub, der vækker dig og får dig til at tænke anderledes. Det er blandt andet sådan noget, ordsprog kan. 

Ordsprog på plakat 

Der findes rigtig mange sjove ordsprog i det danske sprog. Er du god til et andet sprog også, udvider det bare mulighederne. 

Du kan omgive dig med ordsprog i din dagligdag ved at hænge plakater med ordsprog op i dit hjem. Find nogle gode ordsprogsplakater hos citatplakat.dk, og hæng små hjælpere op rundt omkring i dit hjem. Når der hænger plakater med ordsprog flere steder i din bolig, så vil du se dem mange gange hver dag. Du kan mange gange hver dag blive skubbet lidt til, få et frisk pust og blive hjulpet ud af hverdagens rille. Måske er det bare for en kort stund, du kommer ud af rillen. Men det tæller også med. 

Ordsprog på recept 

Når du får en lille pause fra hverdagen, titter op fra rillen, bryder rutinerne, så sker der noget. Du bliver en lille smule gladere og mere fri. Et ganske lille afbræk kan gøre en stor forskel. Sådan et lille afbræk kan du måske få med nogle gode ordsprog. 

Ordsprog kan noget. De kan vække tanker, de kan vække dig. De kan rive dig ud af dine pligter og dit arbejde. De kan få dig til at tænke i andre retninger og måske le lidt. 

Ordsprog har en god effekt på dig. Du burde næsten få dem på recept hos din læge. To ordsprog om dagen resten af livet. Hjælper mod nedtrykthed, kedsommelighed og følelsen af at være fanget i hverdagens trummerum. 

Giv glæden videre 

Har du allerede selv fundet glæden i ordsprog, så giv den videre. Del den med dine venner og din familie. Giv alle nogle pæne plakater med sjove og tænkevækkede ordsprog. Så kan de vågne op, få nogle små pauser fra hverdagen og blive mere glade. 

At læse et ordsprog er enkelt. Det tager ikke ret lang tid, og det kræver ikke ret meget af dig. Til gengæld kan det vende dit humør og dine tanker. Det kan få dig til at smile, og du kan endda nogle gange finde hjælp til dine problemer i ordsprog. 

Hold dig ikke tilbage med at begave dine venner og bekendte med ordsprogsplakater. De vil blive gladere, og du vil blive gladere. Bestil også gerne nogle ekstra til dig selv, så du kan skifte dem ud en gang imellem. Så bliver det lille friske pust i din hverdag ved med at være friskt.