Cnis

Cnis

konsolbord
Nyheder

Få en smukkere indretning i dit hjem med et konsolbord

Selvom navnet antyder det, er et konsolbord ikke kun til spilkonsoller. Det er et smalt bord, der kan sættes op ad væggen. De optager ikke for meget plads og har som regel hylder eller skuffer, hvor der kan opbevares og stilles nips til pynt. Det kan være smukke vaser, kunstnerisk udformede stearinlysholdere og meget mere. Konsolborde kommer i alle størrelser og former, så du kan finde en plads og en brug for et konsolbord i næsten ethvert rum i hjemmet. Det kan være et sted at gemme småting, der samtidig ser flot ud og passer til din indretning.

Til alt muligt

Her kan du finde et stor udvalg af konsolborde og blandt andet konsolbord sort. Der behøver slet ikke stå konsoller på et konsolbord. Mange konsolborde kan være pæne til en entre. Bordet fylder ikke meget i sig selv, men kan være et sted, hvor du sætter blomster eller pynt til at byde folk velkommen i hjemmet. Det er også et godt sted at lægge sine nøgler. Du kan stille et par lamper på et konsolbord i gangen eller i spisestuen sammen med små figurer. Der er mange forskellige former for konsolborde, så du kan vælge et, der passer til din indretning og bordets brug. Har du mange ting, der skal opbevares eller bøger du vil stille frem, kan du få et bord med flere hylder. Mange borde er af smukt, glat træ og har et antikt udtryk, der kan passe til at opbevare gamle bøger. Du kan få et konsolbord i mere rustikt træ, hvis du vil stille det udenfor på en terrasse. Konsolbordene kan også fås i metal, der ser mere moderne ud og kan give et smukt udtryk med et par stearinlys på.

Til konsollerne

Selvfølgelig kan et konsolbord også bruges til konsollerne. Konsoller og spil kan fylde meget, og det kan se rodet ud, at det hele skal stå i nærheden af fjernsynet. Med et konsolbord har du et bord tæt på dit fjernsyn, hvor alle dine konsoller og spil kan stå på. Det kan se pænt og organiseret ud. Hvis du er en hardcore gamer, kan du lave dit setup, så du viser spil og konsoller stolt frem. Konsollerne i dag er lavet i smukke design og kan udstilles på konsolbord. Hvis du hellere vil gemme din hobby lidt væk, eller du bor sammen med andre, der ikke har lyst til at se på dine spil, kan du få et konsolbord, der gemmer konsol og spil, indtil du skal bruge det. Et konsolbord er dog ikke kun for dem, der går meget op i at spille. Pladsen tæt på fjernsynet kan også bruges til en filmsamling, til at lægge fjernbetjeningen eller til at stille kaffen. Bordene kommer i mange forskellige former og størrelser og kan være en pæn tilføjelse til din stue eller dit soveværelse.