Cnis

Cnis

Najell
Livsstil

Derfor skal du have en najell lift til din baby

Hvis du har en baby eller snart skal have en baby, så leder du måske efter de bedste produkter på markedet. Hvis det er tilfældet, så skal du vide, at en najell lift allerede er helt uundværlig for mange mødre – og sikkert også kan blive det for dig!

Når du skal bære barnet rundt i lejligheden eller huset

Når du skal bære barnet rundt i lejligheden, så er det dejligt, hvis du har et godt produkt at gøre det fra. Det kan du med fordel gøre med en najell lift. Den er behagelig for barnet at ligge i, og det gør det nemt for dig at få barnet med rundt.

Najell

Najell lift som bæresele

En najell lift kan flere forskellige ting. Du kan f.eks. bruge den som en bæresele, når du vil have baby tæt på dig og samtidig have mulighed for at have hænderne fri. Det er desuden nemt for dig at få barnet fra bæreselen og i dens egen seng, uden at du vækker barnet. Det kan være helt befriende nogle gange at få lov til at få hænderne lidt fri. Så kan du f.eks. få vasket op eller få fejet gulvet.

Najell som babynest

Du kan også bruge din najell lift som babynest i det første stykke tid. Barnet kan ligge godt i nesten og sove, og du kan nemt flytte barnet rundt i lejligheden ved hjælp af håndtagene på najell liften. Her er det nemt at få barnet med hen i sofaen, mens I ser TV eller få barnet med hen til bordet, når I skal spise. Helt uden at forstyrre barnet.

Najell lift til barnevognen

Når du skal rundt med barnet i barnevogn, så er det jo dejlig nemt, at du kan bruge najell liften til at putte direkte i barnevognen. Det gør det dejlig nemt, når man skal rundt med barnet. Og så skal du næsten også være sikker på, at barnet ikke vågner, når du skal transportere det rundt. Hvis du så har brug for at give barnet ekstra nærvær, så kan du nemt sætte stropperne på og tage barnet op til dig. Liftet er enormt brugbart.

Najell lift som legetæppe

Du kan også bruge din najell lift som legetæppe. Man kan nemlig folde liften ud, så det bliver til et tæppe, og så barnet kan ligge derpå og lege. Her kan du f.eks. også vælge at bruge en aktivitetsstativ over barnet, så det har god med underholdning. Hvis du bruger najell liften som sovested, så har barnet nemmere ved at genkende sit sovested, og det kan betyde, at barnet får lettere ved at falde i søvn om aften, og at det desuden også forstyrrer sine forældre mindre om natten. Det er altså ikke kun barnet, der kan nyde godt af en najell lift – det kan forældrene også! For hvilken forælder elsker ikke at have mulighed for at få en god nats søvn? Nu har du fået en masse grunde til, hvornår en najell lift er et godt produkt for forældre. Skal du have en?