Cnis

Cnis

Munthe
Nyheder

Dansk tøjmode er for alvor slået igennem hos forbrugerne

Danmark har en lang tradition for tøjdesign og mode. Der findes flere danske designere, for hvem det er lykkes at slå igennem og blive anerkendt ikke kun på det danske marked men også internationalt. En af de kendte danske tøjdesignere hedder Munthe: https://www.butikhanghoj.dk/maerker/munthe. Danske tøjdesignere som Munthe er med til at sætte Danmark på verdenskortet. Det kendte modebrand repræsenterer en høj kvalitet sammen med en unik stil og linje i kollektionen. Mange danske kvinder har formentlig et eller flere stykker tøj fra Munthe i sit klædeskab og kender kvaliteten og designet.

Gå på opdagelse i klædeskabet

Gå på opdagelse i dit klædeskab, og du vil formentlig finde en god blanding af nyt og ældre tøj. Det kan også være, at du bare kan konstatere, at det er tid til at rydde op i dit tøj. Eller, at du har for meget af det og måske kan skille dig af med noget til den nærmeste genbrugsbutik for dermed at få plads til noget nyt og smart tøj. Man kan blive i helt godt humør af at få lidt nyt tøj i garderoben en gang imellem, og der skal ikke altid så meget til for at sætte kulør på tilværelsen. Et nyt stykke tøj fra for eksempel Munthe kan gøre den store forskel. For Munthe har en stor variation af farver og detaljer, der passer til næsten alt, om det så er til hverdags brug eller fest.

Der er plads til gammelt og nyt

I dag er det meget almindeligt, at folk køber genbrugstøj og kombinerer det med noget nyt – eller omvendt, folk køber noget nyt tøj, der kan peppe noget brugt tøj op. Det handler i højere grad om at finde sin egen stil og understrege det humør eller den personlig, man ønsker at udtrykke. Måske er det nogle støvler, striktrøje eller nederdel, der skal til. Måske er det bare nogle detaljer på tøjet, der matcher til dine yndlingsøreringe, der skaber helheden. Munthe har et stort udvalg af tøj i høj kvalitet med et udvalg af farver og detaljer, der kan få dig til at føle dig unik.

Munthe

Forskel på hverdag og fest – og så alligevel ikke

Nogle gange er det fedt, at der er forskel på hverdag og fest. Det vil for eksempel sige at tage den kjole, der har hængt i skabet siden sidste vinter, på og finde sine stiletter frem. Andre gange er det befriende at kunne gå til fest i en sweater og jeans uden at skulle skifte stil. I dag er det blevet meget mere normalt og acceptabelt at være klædt på i lige præcis det tøj, man har lyst til. Og alligevel kan du med en unik og afslappet stil fra tøjmærker som Munthe føle dig klar til fest. Kombinationen af farver eller sammensætningen af fx kjoler til støvler kan være meget i øjenfaldende og gøre et flot indtryk. Føles det godt, så er det som regel, fordi tøjet sidder godt, og du kan mærke kvaliteten.