Cnis

Cnis

advokat hjælp
Økonomi

Advokat hjælp til dig

Der er mange punkter i livet, hvor man står og har brug for advokat hjælp. Det kan være angående din bolig, står du og skal købe eller sælge en bolig, kan det være en god ide at anskaffe dig en boligadvokat. Har du en virksomhed, og du står og mangler rådgivning? Prøv en selskabsadvokat, eller en varemærkeadvokat. Der det derimod angående din familie eller arv, så kan det være at en familieadvokat er det du står og har brug for. Uanset hvad der er, så er der altid mulighed for advokat hjælp – se også på www.nemadvokat.dk.

Boligadvokat

Hvad gør en boligadvokat helt præcist? En boligadvokat er din professionelle rådgiver, som udelukkende forvalter dine interesser, når du køber bolig. Derudover er det vigtigt at have en boligadvokat, da de sørger for at du har alt det juridiske på plads. Dette gør at man undgår problemer, når du står og skal sælge eller købe bolig. Du undgår at få uforudsete udgifter, eller andre overraskelser, som kan komme til at koste dig dyrt. Hvornår skal man have fat i en boligadvokat? Det skal du i det øjeblik, hvor du er ved at forhandle pris på en bolig. Dette gælder både hvis du sælger og køber bolig.

advokat hjælp

Selskabsadvokat

Hvad er en selskabsadvokat? En selskabsadvokat giver juridisk rådgivning til alt hvad der har med virksomheder at gøre. Dette inkluderer private virksomheder, ejerne af virksomheden, venturefonde og ledende medarbejder både inden for erhvervsretten og ansættelsesretten. Det er meget vigtigt at have en selskabsadvokat der kan hjælpe dig med din nye virksomhed. Det er med til at sørge for at det juridiske bliver gjort rigtigt. Ved dette undgår du som ejer betaler for meget skat eller moms. Du undgår også at skulle stå og betale bøder, hvis dette bliver set nødvendigt, grundet de forskellige fejl der måske er. Du skal derfor have fat i en selskabsadvokat, når du er ejer af en ny virksomhed.

Varemærkeadvokat

Hvad er en varemærkeadvokat egentlig? En varemærkeadvokat arbejder på at se om din virksomheds kendetegn kan varemærkes. Et varemærke er et navn, logo eller slogan, som gør at din virksomhed har sin egen identitet. Dette kan bruges i forbindelse med markedsføring af din virksomhed. Det er vigtigt at have et varemærke, da dette er med til at sikre din virksomhed og omdømme som der bliver dannet blandt kunderne. Det er med til at forhindre, at folk kopierer din logo, navn eller slogan, og dermed kan hjælpe din virksomhed til at succeser. En varemærkeadvokat er med til at sikre et varemærke og rådgive dig for at finde den bedste løsning. 

Familieadvokat

Hvad arbejder en familieadvokat med? En familieadvokat arbejder med alt hvad der har med familie og arv at gøre. Dette kan være oprettelse af testamente, ægtepagt, samejeoverenskomst eller mortifikation. Det kan være vigtigt for dig at anskaffe en familieadvokat, da de er med til at rådgive dig om din juridiske position og situation. De er har fokus på at hjælpe dig med dine private sager angående din familie.